Over ons

Installatiebedrijf R. van Baren is dé oplossing voor uw huis of kantoorpand. Wij garanderen een zorgvuldige service en leveren betrouwbare kwaliteit. Ons bedrijf onderscheidt zich van de concurrent doordat wij een totaalpakket aanbieden. Dit allround installatiesysteem houdt in dat wij niet alleen installeren of renoveren, maar tegelijkertijd op verzoek ook alles aansluiten. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij ons in meerdere sectoren gespecialiseerd: elektra, water, gas en centrale verwarming kunnen door ons worden verzorgd. Zo behoudt u één aanspreekpunt en wordt alles beter gemanaged.

Winst voor de klant vinden wij belangrijk. Vandaar dat wij onze diensten snel en tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn ook bereikbaar voor spoed opdrachten. Zo kunnen wij lekkages en verstopte leidingen binnen één dag verhelpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Installatiebedrijf R. van Baren is gelegen in Etten (Gelderland), en zeer bekend met de Achterhoek. Maar door ons breed bereik worden onze diensten ook in heel Nederland en West-Duitsland geleverd.