Onze diensten

Heeft u al langere tijd uw keuken, badkamer/sanitair of de gehele woning willen renoveren? Of gewoon genoeg van dat langlopend project dat maar niet afkomt? Dan bent u bij Installatiebedrijf R. van Baren aan het juiste adres. Wij regelen de gehele verbouwing van begin tot eind op een professionele manier. Ons installatiebedrijf neemt de klussen in uw woning over of leidt een uitgebreide renovatie voor u. Wij kunnen alle materialen scherp voor u inkopen. Indien gewenst kunt u dat ook zelf doen.


Installatie Service

8Wij installeren uw nieuw sanitair of keukenblok in de gekozen ruimte op een vakkundige manier. Ook zorgen wij voor de finishing touch, in de vorm van (led) verlichting, leidingwerk of vloerverwarming. Omdat wij een allround installatiebedrijf zijn, slaagt u in één keer. Wij luisteren naar uw wensen en vinden de beste oplossingen op maat. Daarbij kunnen wij elektra, water, gas en centrale verwarming aanleggen, vervangen of verleggen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Renovatie Service

Wij hebben de nodige ervaring om uw badkamer, keuken of de hele woning om te toveren in een moderne ruimte, die van alle gemakken voorzien is. Aan de hand van uw doelstelling en beschikbaar budget maken wij een plan van aanpak, die samen met u wordt besproken. Soms zijn kleine aanpassingen al genoeg om uw badkamer een totaal nieuwe uistraling te geven. Denk daarbij aan speciale (led) verlichting, ander soort tegel of een luxe douchecabine. Met een grotere verbouwing nemen wij het hele proces uit handen; wij zorgen voor een perfecte (tijd)planning die efficiënt is ingedeeld. Dat zorgt voor rust tijdens de verbouwing.

1 2 3